Behandeltechnieken

NEI therapie

Van klacht naar kracht met NEI

Met Neuro Emotionele Integratie, in het kort NEI, vind je de oorsprong van de disbalans die tot je klachten heeft geleid. Je gaat naar de oorzaak van je klachten en herstelt de balans. Oude patronen laat je los, waardoor symptomen zoals fysieke, emotionele, mentale en energetische klachten verdwijnen.

Lange praatsessies zijn niet nodig. Ook herbeleving van trauma’s hoeft niet. De kracht van NEI is dan ook dat je snel tot de kern van het probleem komt. 

Lees verder voor wie NEI-Therapie is en wat je er zoal mee kunt aanpakken!

NLP - Neuro Linguïstisch Programmeren

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) is een communicatiemodel voor innerlijke verandering.

Het helpt jou om de wisselwerking tussen je gedachten, emoties, overtuigingen en gedrag zo te veranderen dat ze tot bloei komen.

Je her programmeert als het ware je hersens voor nieuw gedrag en zegt gedag tegen oude patronen. 

 

Wanneer er tijdens een sessie NLP nodig is dan gaan we eigenlijk fantaseren.... Het klinkt misschien raar maar met gedachten kunnen we alles manifesteren dus ook het positieve en bedenken hoe het mag zijn en dus het oude gedrag ook los kan laten. Dat is dan de verandering in ons onderbewuste.

Chakra Healing

Door Trauma of negatieve emoties of overtuigingen kunnen chakra's van hun plek af zijn en te ver open of te ver gesloten zijn. we onderzoeken d.m.v. magnetiseren (energieën) waar dit mee maken heeft.

 

Tijdens een behandeling balanceer ik de chakra’s zodat deze weer op de juiste plek staan en juist geopend zijn.

Magnetiseren

Energetisch behandelen wordt ook wel magnetiseren genoemd. Het is vorm van alternatieve geneeswijze waarbij de methode handoplegging wordt toegepast. Magnetiseren is niets minder dan het overbrengen van universele energie via de therapeut (de magnetiseur) naar de cliënt. 

 

Tijdens de sessie gaat de cliënt op de behandeltafel liggen zodat ik met onze twee energieën van lichaam naar lichaam kan voelen en zien waar in het lichaam de blokkade zich bevindt of waar de energie niet stroomt.

Energetisch opereren

Hierbij is het mogelijk om diep door te dringen in het lichaam om zo de klachten te verhelpen op plekken in het lichaam, die bij een gewone operatie moeilijk te bereiken zijn. Je ondergaat in feite een energetische operatie, maar alleen als dit mag gebeuren vanuit het universum.

Tevens is het mogelijk om bekken- heup- en beenlengte verschil te behandelen.

 

Tijdens een sessie gaat het idem aan magnetiseren. (Tijdens de sessie gaat de cliënt op de behandeltafel liggen zodat ik met onze twee energieën van lichaam naar lichaam kan voelen en zien waar in het lichaam de blokkade zich bevindt of waar de energie niet stroomt.)

 

Daarnaast kijk ik dus of er een operatie nodig is op één of meerdere organen. Je kunt hierbij denken aan een lever welke de toevoer van het bloed niet meer mooi door kan stromen en de afval dus ook niet weg. deze verstopping verwijder je dan d.m.v. opereren/schoonmaken. 

Bovenstaande methodes zijn onder andere erg effectief bij:

- Depressie en neerslachtigheid

- Lichamelijke klachten

- Stoppen met roken

- Druk in het hoofd

- Vermoeidheid

- Verslavingen

- Allergieën

- Hoog sensitieve mensen

- Nieuwetijdskinderen

- Overgewicht

- vast lopen in het leven of het leven als zwaar beschouwen

- Slaaploosheid

- Reflux bij Baby's 

- Ongewenst gedrag bij kinderen

- ADHD