Wie ben ik

Ik ben Claudia,

Nadat ik zo gekwetst was in liefde sloot ik mijzelf letterlijk en figuurlijk op in mijzelf en in mijn huis zo'n 2.5 á 3 jaar lang. Kwam 40 kilo aan, vertrouwde geen hond meer en zo weet ik nu ging ten onder aan zelf medelijden!

 

Ik was al wel bekend met de LOA (Law Of Attraction) maar dat deed nog weinig of lukte niet. Las boeken en bleef maar behandelen behandelen en behandelen!

 

totdat ik januari 2023 een baantje aannam want je werkt niet hard genoeg... Dat zo verkeerd liep waardoor er bij mij iets heel erg duidelijk binnenkwam, een duidelijke i-opener. Dat ik voor niemand en zeker niet een baas welke ik drie weken kende en mij psychisch manipuleerde en mijzelf nogmaals liet weg cijferen.

 

Vanaf dat moment ben ik mijzelf pas serieus gaan nemen en zien! Ik ben gaan mediteren (waar ik voorheen een fucking hekel aan had) Ik deed maar wat dacht ik in het begin. Maar nu een paar maanden later ben ik een totaal ander mens en manifesteer wie ik wil zijn! En dat is iemand die altijd in een hoge high vibe aanwezig is, me heerlijk, geweldig en vrij voelen.

 

Conclusie IK BEN GELUKKIG!!