Werkwijze

In Praktijk Natuurlijk Deen als zielsfluisteraar begeleid ik mensen om ook te leren luisteren naar hun ziel en lichaam en hun pad naar verlichting, Want daar is rust en vertrouwen aanwezig. het is  niet buiten jezelf of in de werled te vinden maar zit verscholen in jezelf zoals alle antwoorden, je Bron je ziel.

 

Via het contact met je ziel en BBRS,

Voel en hoor ik en gebruik ik de biotensor waar de problemen in je lichaam zitten en wat jij nodig hebt om dit los te kunnen laten of geef ik tips om bepaalde gedragen aan te kunnen passen. Dit heeft al vaak mooie antwoorden en oplossingen gegeven voor mijzelf en andere mensen.


In ons zijn liggen alle antwoorden opgeslagen die we zoeken. Het lukt ons vaak niet om daar bij te komen, met als gevolg dat we met ons bewuste (ons hoofd) gaan zoeken naar antwoorden waar onze lichamelijke klachten of gedragsproblemen vandaan komen.

Wij zoeken hier immers een menselijke verklaring voor.

 


Bij iedere sessie bekijken we wat voor jou nodig is. Daarbij vloeien de verschillende technieken naadloos door elkaar.

Op die manier werken we het meest efficiënt en maken we de grootste stappen. 


De biotensor

Ik werk graag met de biotensor.

De biotensor is een uiterst gevoelig meetapparaat en een afleiding van de wiggelroede en de pendel. Met de tensor maak ik contact met jouw energie, je hart en je ziel en je lichaam via o.a. BBRS.

Hierin liggen de antwoorden opgeslagen die we zoeken. Want we weten immers niet bewust waar een klacht of gedragsprobleem vandaan komt.