Reactie's/Ervaringen van Klanten

Reactie plaatsen

Reacties

Ilonka Pennings
3 maanden geleden

Hartstikke fijn dat Claudia in mijn leven is gekomen. Ik kan pas een goede therapeut en docent zijn als ik zelf in balans ben en daar zorgt Claudia voor. Ik heb gelachen en gehuild en aan oude trauma's wordt gewerkt. Bij Claudia wordt duidelijk dat er meer tussen hemel en aarde is. ij luistert en kan ook op een bepaalde manier streng zijn. Maar dat is juist goed. Ze legt alles goed uit. 2023 gaat mijn jaar worden en hoop dat ik weer de oude Ilonka word en dat ook in gewicht.

Davey
3 maanden geleden

Ik heb al meerdere sessies bij Claudia gehad en dit is mij enorm goed bevallen, niet alleen krijg ik per sessie nieuwe handvaten waar ik mee aan de slag kan, ook bied Claudia op maat gemaakte ondersteuning/hulp aan.

Alles wat er verteld is word toegelicht op een mooie en duidelijke manier.
Tijdens de sessies kreeg ik voldoende ruimte om vragen te stellen.
Daarnaast biedt ze niet alleen een luisterend oor, ze helpt je naar jezelf te luisteren.

Claudia voelt situaties aan waardoor je jezelf in positieve zin kan overgeven en het op je af kan laten komen.
En als je dat doet dan komen de mooiste uitkomsten naar boven!

FG
4 maanden geleden

Door het positieve gesprek met Claudia heb ik meer inzicht gekregen in mijzelf en heb ik zel beter eigen keuzes kunnen maken. TOP!

Sanne
4 maanden geleden

Claudia is erg goed en heel gedreven in wat zij doet. Claudia heeft mijn man, mijn kinderen en mij zelf echt ontzettend goed geholpen! Zo bijzonder wat zij kan!
Door Claudia zijn er bepaalde zaken voor mij in een ander licht komen staan, wat ervoor gezorgd heeft dat ik op een andere manier naar mijn leven ben gaan kijken. Hierdoor heb ik persoonlijk hele mooie stappen kunnen zetten. Daar ben ik tot de dag van vandaag nog ontzettend blij mee!
Praktijk Natuurlijk Deen is een echte aanrader, een mooie en bijzondere ervaring!