Wie ben ik

Ik ben Claudia Deen en ik ben een zielsfluisteraar.

 

Wat? zul je denken of daar heb je er weer 1 die denkt dat ze wat kan!....

 

Dan heb je helemaal gelijk! Maar dat kunnen wij allemaal! je moet alleen wel luisteren wat je intuïtie of ziel te zeggen heeft want dat is onze leiding in het leven en het leven zelf.

 

Dus zijn we allemaal een spiritieel wezen in een menselijk lichaam.

Waneer je deze twee laat samen werken onder leiding van je goddelijke zelf je ziel i.p.v. de leiding aan je ego te geven krijg je het leven waar je voor in de wieg gelegd bent en ben je in ballans.

Ik heb een mooi maar pittig leven ervaren en helaas was dit onder leiding van mijn geest, verstand en ego. Dat hield in dat ik veel verdriet, verlies, ongezonde voeding (op alle vlakken), ziekte en geld problemen heb ervaren. 

 

Door in contact te komen en te blijven met mijn ziel en daar naar te luisteren kwam er rust en liefde voor in de plaats. mijn leven veranderde van ellende naar rust en vertrouwen. vooral het vertrouwen in en met mijzelf geeft je zoveel positieve energie dat is kracht!

Door achter deze waarheid te komen heeft me dat verlicht! het is DE WAARHEID! deze waarheid zit ook in jouw.

Gaandeweg dit pad naar verlichting werd mijn gevoel en luisterend oor naar ziel en lichaam sterker en ontwikkelden ik een manier om ook de ziel en de combinatie naar het menselijke lichaam van andere te horen en te voelen.


In Praktijk Natuurlijk Deen als zielsfluisteraar begeleid ik mensen om ook te leren luisteren naar hun ziel en lichaam en hun pad naar verlichting, Want daar is rust en vertrouwen aanwezig. het is  niet buiten jezelf of in de werled te vinden maar zit verscholen in jezelf zoals alle antwoorden, je Bron je ziel.